Skip to content

VRF FUJITSU AIRSTAGE J-IIIL

vRF SUSTAVI FUJITSU KLIMA UREĐAJA J-SERIJA

Najmanji veliki sustavi dolaze iz J serije.

J seria je dizajnirana kao optimalno rješenje za trgovine, urede, hotele, restorane i sve druge namjene gdje se traži optimalna klimatizacija s do 40 unutarnjih jedinica spojenih na samo jednu kompaktnu i tihu vanjsku jedinicu malih dimenzija.

Kombinacija do 40 unutarnjih jedinica i nove vanjske jedinice za 14HP ( 40,0kW) i 16HP (45,0kW), rezultira proizvodom koji se smješta u sam vrh VRF sustava. Tanko i lagano kućište treba manje prostora za instalaciju, a zahvaljujući ventilatorima s prednje strane vanjska jedinica može biti smještena i ispod prozora. Kada se svemu doda i najviša klasa u tihom radu, velika dužina cjevovoda, fleksibilna instalacija, izbor unutarnjih jedinica između 15 tipova i 82 modela kapaciteta od 1,1 kW do 14,0 kW, ovaj najmanji veliki klima uređaj postiže optimalan učinak u različitim područjima poslovne klimatizacije.

Za sve upite stojimo Vam na raspolaganju

VRF FUJITSU AIRSTAGE J-IIIL

FUJITSU VRF klimatizacijski sustav J-IIIL serije predstavlja kompaktan multi inverter sustav malih dimenzija koji omogućuje energetski učinkovito hlađenje i grijanje stambenih i poslovnih prostora u rasponu od 2 do 40 unutarnjih jedinica.

Pet modela vanjskih jedinica raspona kapaciteta od 22,4kW, 28,00kW, 33,5kW, 40,0kW  te 45,00 kW se zahvaljujući kompaktnim dimenzijama mogu smjestiti na zidne nosače, a unutarnje jedinice različitih izvedbi prilagođene su individualnim potrebama hlađenja i grijanja svakog prostora.

Ostale prednosti VRF sustava J serije uključuju:

  • visoku energetsku učinkovitost uz malu potrošnju električne energije
  • snažno grijanje i hlađenje uz tihi rad
  • jednostavna i fleksibilna instalacija uz mogućnost spajanja unutarnjih jedinica do 130% kapaciteta vanjske jedinice
  • ukupna dužina instalacije do 400m
Conditor d.o.o. | Split